Välkommen till GARS-studentridgrupp på Partille Ridklubb

GARS ridgrupp rider varje tisdag kl. 09:30-10:30 för Sandra Andersson på Partille Ridklubb.

Anmälan sker per tillfälle vilket alltså innebär att deltagande kan ske efter ens personliga schema och ekonomi som student. För att få medverka på lektionerna måste du vara medlem i GARS.

Partille Ridklubb använder sig av systemet Horsemanager som du finner länk till på PRK:s hemsida www.partilleridklubb.se och kostnadsfritt kan registrera dig i systemet. På ditt individuella konto kan du därefter välja “GARS medlemskap” (335 kr/kalenderår) som du måste ha för att kunna delta vid Partille Ridklubbs studentridgrupp.

Anmälan till ridgruppen sker i Horsemanager till “GARS-ridaktivitet”, lektionspriset är 220 kr/person och faktureras efter att en anmälan är gjord. Anmälan till lektionen öppnar en vecka innan avsedd lektion och stänger dagen innan kl 18.00. Vid anmälan hamnar betalningen under fliken “varukorg” där du själv aktivt måste klicka för att få fakturan till din mejl. Anmälan är bindande och om du inte kan deltaga får annan likvärdig reserv från GARS ta platsen. 6 stycken deltagare är maximalt för ridgruppen och 3 stycken är minst antal för att lektionen ska bli av. Om GARS medlemmar inte fyller upp platsen får PRK erbjuda ordinarie medlemmar att delta. Om det kl 18 dagen innan avsedd lektion är för få anmälda ställs lektionen in. Detta meddelas även i GARS ridgrupp.

Samling för lektionen är obligatorisk kl 8.45 för utdelning av hästar, hämtning från hage samt iordningställande av häst inför lektion. Ryttaren måste därför ha tillräckligt med kunskap för att kunna förbereda hästen inför lektionen. För att kunna delta på lektionen behöver ryttaren också kunna rida kontrollerat i alla tre gångarter.

Ridlektionerna har olika teman med allt från dressyr, markarbete, hoppning och uteritter. För att se varje veckas tema, se lektionsplanering för PRK i Aktiviteter. Dock reserverar vi oss för att eventuella ändringar som kan ske.  

Vill du få reda på vad som händer på Partille Ridklubb? Besök deras hemsida/facebook-sida!
Hemsida: www.partilleridklubb.se
Facebook: Partille Ridklubb
Instagram: partilleridklubb

Läs gärna igenom vårt samarbetsavtal med Partille Ridklubb innan deltagande på lektion.

Har du ytterligare frågor är du välkommen att höra av dig till ridlektionsansvarige via ridlektion@gars.nu.

Behöver du komma i kontakt med ridläraren nås Sandra på sandra.andersson@partilleridklubb.se.