Året 2022

Hej alla GARS-medlemmar! 

I detta inlägg kommer du hitta information kring det gångna året, hur vi jobbat som styrelse och viktig information till kommande år! Vi börjar med information om 2023 och vad som kommer att hända och avslutar sedan med en tillbakablick på det gågna året. För de medlemmar vars medlemskap går ut vid årskiftet skickades detta ut i ett mail den 15/12. 

2023

Den 11/2 är vi inbjudna till Linköpings akademiska ridklubb för en tävling med samma koncept som student-SM men bara mellan LARK:are och GARS:are. Håll koll på facebooksidan och instagram, för mer information kommer att publiceras inom kort!

En SM uttagning i form av kurs liknande den som hölls i år kommer att anordnas på GFRK den 19/2. Mer info kommer inom kort på facebook sidan samt information hur man anmäler sig. 

Något som är otroligt roligt är att Student-SM kommer att äga rum i Göteborg 22–23 april och det är GARS som är arrangörer i år! SM kommer att hållas på GFRK och det planeras för fullt.

Datum för årsmöte är spikat! Den 8 februari klockan 18:00 i Chalmers kårhus.

Många av medlemmarna i den sittande styrelsen har studerat klart till sommaren, styrelsen behöver fyllas på nya medlemmar. Så, vill du vara med och tycka till i GARS? Få möjligheten att vara med och bestämma och planera aktiviteter i framtiden som styrelsemedlem? Samt såklart hänga med ett gäng glada engagerade hästtokiga personer! Vi söker just nu medlemmar som vill sitta med i styrelsen till nästa år. Ansök då till valberedningen@gars.nu, har du frågor och är nyfikenhet på vad vi i GARS styrelsen gör? Maila då till ordforande@gars.nu

Som många av er säkert redan vet kommer lektionsavgiften att höjas på GFRK med 5% vilket även kommer att påverka oss. Det är Malin Carlsson som kommer att hålla i lektionerna under våren. En förändring som kommer ske i vår är att ridlektionerna kommer att efter faktureras med andra ord kommer fakturan att skickas i månadsslutet istället för när lektion bokas som det är nu. I vår kommer markarbeteslektionerna att ersättas med dressyrlektioner och eventuellt någon hopplektion. 

VT22

Under våren arrangerades en kurs i hoppning och dressyr, med möjlighet att bli uttagen och tävla för GARS i student-SM. 

Student-sm gick av stapeln i maj med lyckade resultat för GARS ryttarna. Dressyrlaget kom på en andraplats och hopplaget på första plats vilket innebar en seger i lagkombinerad hoppning och dressyr, men även individuella placeringar. 

Utöver detta åkte den nya styrelsen till Stockholm för att lära sig mer om styrelsearbete. Vårterminen avslutades med en trevlig sommarträff där många medlemmar deltog.

HT22

I slutet av november och början av december hade vi GARS-mästerskap i dressyr och hoppning på GFRK. Då GARS-mästerskapet var på GFRK:S klubbmästerskap lyckades Moa med bedriften att både bli klubbmästare i hoppning på GFRK på lektionshäst och i GARS.

GARS mästare i hoppning blev följande: 

1.     Moa Beischer

2.     Lisa Lindenbaum

3.     Madeleine Åsblom

GARS mästare i dressyr blev följande:

1.     Tora Dirke Lundberg

2.    Marina Kudra

3.    Kerstin Nordangård

Vi i styrelsen ser fram emot nästa termin och hoppas att intresset för lektioner och andra aktiviteter kommer fortsätta. Har du några bra idéer, frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta någon av oss i styrelsen!  

God fortsättning, vi ses i stallet 2023!