1. Är du medlem i GARS? Om inte, se här
  2. Studentmedlemskap hos GFRK faktureras automatiskt av GFRK i samband med din första anmälan till ridlektion för året. Mer info om studentmedlemskap hos GFRK, se här
  3. Gå in på https://academy.hippocrates.se/ och logga in med det kontot du skapade via länken du fick i välkomstmailet från GARS och med ridskolans kod: GFRK.
    Att bli inlagd i GARS-gruppen sker manuellt på GFRK, därför kan viss fördröjning ske. Om du inte blir inlagd, kontakta ridlektion@gars.nu.
  4. Tryck på Ridskolan i den övre menyn och leta fram GARS.
  5. Tryck på handen för att få fram lektionerna. Finns det platser kvar kan du välja Boka vald kurs, är det fullt kan du ställa dig i kö. Tänk på att anmälan är bindande och du blir betalningsskyldig till bokade lektioner. From. 2023 är lektionspriset 299 kr.
  6. Är det första gången du rider? Lämna då ett meddelande till ridläraren med ungefärlig ridnivå genom att på Startsidan trycka på den gröna pratbubblan och skriva in. Tänk på att vara på ridskolan ca 30 min före lektionstid. Känner du dig osäker på GFRK och vill ha stöd och få en rundtur? Posta då i GARS rid- och medlemsgrupp på Facebook så kommer någon höra av sig och avtala en tid ca 40-60 min innan lektion för att ses och ge en rundtur.
    Exempel: Ridit på ridskola i 7 år men haft ett uppehåll på 2 år. Rider alla gångarter självständigt och skänkelvikningar, kan hoppa bana på 70 cm.