1. Är du medlem i GARS? Om inte, se här
  2. Är du medlem i GFRK? Om inte, se här
  3. Anmälan till ridlektionerna görs via webbanmälan. Ridlektionerna släpps en och en på tisdagar två veckor innan ridlektionen genomförs. Varje grupp består av 4-6 ryttare, först till kvarn gäller. Anmälan stänger tisdag kl 18.00 veckan innan ridlektionen. Då publiceras ett inlägg i facebookgruppen ”GARS rid- och medlemsgrupp” med de ryttarna som ska rida samt eventuella reserver.
  4. När man fått bekräftelse på att man fått en plats på ridlektionen så ska man betala till GFRK. Man ansvarar själv för att betala 230:- till GFRK på BG: 439-2106. Märk betalningen med GARS, namn och ridlektionsdatum. Betalningen till GFRK ska göras senast torsdagen veckan innan ridlektionen.
  5. Är det första gången du rider på våra ridlektioner? Då kan du kontakta den person som står överst i listan över ridande för aktuell ridlektion i det facebookinlägg som publicerats i ”GARS rid- och medlemsgrupp” om du skulle vilja mötas av en som visar dig runt när du kommer till stallet.
  6. Får man förhinder är det eget ansvar att sälja sin plats till en eventuell reserv. Finns det inga reserver är anmäld person betalningsskyldig. Vid ryttarbyten/avbokningar ska man själv mejla ekonomi@gfrk.se så att ridlistan stämmer.