Student-SM 2023

Under 21 – 23 april 2023 anordnade GARS student-SM i ridsport. Studentryttare från Umeå, Uppsala, Stockholm, Linköping, Göteborg och Lund gjorde upp om medaljer i hoppning, dressyr och kombinerad klass, både i lag och individuellt. Tävlingen gick i klasser mellan 70 cm – 100 cm i hoppning och LB:1 – MsvB:1 i dressyr.

GARS hade förmånen att kunna utnyttja anläggningen och många av de fina ridskolehästarna på Göteborgs Fältrittklubb. Dessutom ställde flera fantastiska hästägare upp och lånade ut sina duktiga privathästar till tävlingen.

På lördagskvällen anordnades SM-Sittning på Kalle Glader med god mat, roliga spex och bildande av ny bekantskap mellan föreningarna.

Inom GARS hade vi en projektgrupp som under flera månader arbetade med att planera, organisera och genomföra hela evenemanget. Vi vill tacka alla ryttare, supporters, sponsorer, funktionärer, hästägare och Göteborgs Fältrittklubb för en fantastisk helg! Utan er hade detta inte varit möjligt.