Undrar du över något som inte står med här? Maila oss via kontaktformuläret som du hittar här eller på info@gars.nu.

Behöver man ha egen häst för att vara med i GARS?

Nej det behöver man  inte, det är enligt våra teorier inte direkt vanligt att studenter har egen häst med tanke på både kostnader & tidsbrist. Vi välkomnar alla hästintresserade oavsett om man tycker om att rida eller inte. De med egen häst är såklart också välkomna, vi har aktiviteter som passar alla!

Jag är intresserad av att börja rida, hur går jag tillväga?

Vi har ridlektion varje fredag 14.00 efter ett rullande schema. För mer information om ridlektionerna samt om hur du anmäler dig, läs mer på sidan Ridlektioner.

Vad är GARS och vad erbjuder vi?

Syftet med föreningen Göteborgs Akademiska Ryttarsällskap är att samla alla hästintresserade studenter i Göteborg med omnejd. För att tillsammans kunna hitta på massa aktiviteter ihop, både med och utan hästar närvarande! För tillfälleterbjudes ridlektioner på GFRK till studentpris (läs mer under Ridlektioner). Det planeras även sittningar, filmkvällar, stallhäng och massa andra roliga aktiviteter ihop, alla aktiviteter kommer du att hitta under fliken Aktiviteter när dem är spikade.

Behövs tidigare hästvana för att få vara med i GARS?

Nej, ingen tidigare hästvana krävs (förutom på de ridlektioner som är ej för nybörjare, läs mer under Ridlektioner) utan alla med intresse för häst, fest och nya vänner är välkomna i GARS!

Vad kostar det att vara medlem i GARS?

2023 ligger medlemsavgiften på 200kr, 100kr för stödmedlem, den betalas per kalenderår. Mer info om hur du blir medlem hittar du under Bli Medlem.

Hur lång tid innan ridlektionens start bör man vara på plats?

Vi rekommenderar minst 30 minuter innan.

tunnring-svart-stor